Ники Минаж е известна с необикновения си стил и хитовете си. Някои нейни текстове са изпъстрени с ругатни. Критикувана е от християнски организации за свое изпълнение през 2012 г. под акомпанимента на „танцуващи свещеници” и включващо екзорсизъм
 
Ники Минаж е известна с необикновения си стил и хитовете си. Някои нейни текстове са изпъстрени с ругатни. Критикувана е от християнски организации за свое изпълнение през 2012 г. под акомпанимента на „танцуващи свещеници” и включващо екзорсизъм   / Gulliver/Getty Images
Властите в Саудитска Арабия оповестиха, че хип-хоп певицата Ники Минаж ще участва във фестивал в страната, предаде Асошиейтед прес.

Ники Минаж се ядоса на BET, отмени участието си в техен концерт
Вестта идва, след като Саудитска Арабия десетилетия наред налагаше ограничения върху шоу представленията на нейна територия.
 
Рапърката е известна с необикновения си стил и хитовете си, сред които "Anaconda". Текстовете на някои нейни песни са изпъстрени с ругатни. Тя бе критикувана от християнски организации за изпълнението си на церемонията за наградите "Грами" през 2012 г., което бе под акомпанимента на "танцуващи свещеници" и включваше екзорсизъм.

Ники Минаж отиде полугола на Седмицата на модата в Париж (СНИМКИ)
Саудитските организатори поясниха, че Минаж ще е хедлайнер на Световния фестивал в Джеда на 18 юли.
 
Фестивалът ще бъде предаван по MTV в целия свят.

И още:

Поп икона от 80-те охули Риана, Майли Сайръс и Ники Минаж

Фенове си правят палави снимки с восъчната Ники Минаж

Имат ли любовна връзка Еминем и Ники Минаж?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА