Фенове си правят палави снимки с восъчната Ники Минаж
Фенове си правят палави снимки с восъчната Ники Минаж / Guliver/Getty Images

От Музея на Мадам Тюсо в Лас Вегас са се видели принудени да засилят наблюдението над наскоро представената восъчна двойничка на рапърката Ники Минаж, след като са установили, че посетителите си правят непристойни снимки с нея, съобщи Контактмюзик.

Копието от восък на Минаж е моделирано по екзотичния клип към хита й Anaconda и изобразява изпълнителката в поза на четири крака с "щръкнали във въздуха" пищни задни части. Непосредствено след представянето на восъчната двойничка на Ники Минаж в началото на август някои нейни фенове споделиха, че очакват предизвикателната й поза да подтикне посетителите към непристойни снимки.

И наистина, това вече се случва - феновете си правят палави фотоси или селфита с восъчната фигура на рап звездата и ги публикуват в социалните мрежи. Самата Ники Минаж изглежда се забавлява и дори коментира публикациите. Рапърката обаче не е дала коментар за фенската снимка, предизвикала най-голямо възмущение - на мъж, който е възкачил изотзад восъчната фигура и дърпа косата й.

Веригата музеи на Мадам Тюсо винаги са поощрявали снимките с восъчните двойници на известни личности, за да получат посетителите "интерактивно и по-наситено изживяване", но не пропускат да напомнят, че отношението към скулптурите от восък трябва да бъде почтително.

Източник: БТА