Американската изпълнителка Ники Минаж обеща, че ще заплати университетските такси на десетки свои фенове след промоционален конкурс с неочакван край, предаде Франс прес.
Метаморфозата на Ники от звезда на рапа в меценат се състоя през уикенда, след като стартира в интернет конкурс, с цел да увеличи своята популярност. Тя подкани своите 20 милиона фенове в Twitter да направят собствено видео върху една от новите й песни.

Ники Минаж отиде полугола на Седмицата на модата в Париж (СНИМКИ)

Наградата за най-добрия клип предвиждаше пътуване до Лас Вегас и гледане на изпълнение на Минаж на живо на наградите на сп. "Билборд" по-късно този месец.

Ники Минаж
Guliver/Getty Images

Но вместо безплатен билет един от участниците й писа, че би предпочел да получи помощ, за да заплати университетските си такси, които са доста високи в САЩ, рапърката се съгласи да ги поеме.

Ники Минаж беше сред най-съблечените знаменитости на Met Gala 2017 (СНИМКИ)

И подкани и останалите си фенове да й туитнат, ако желаят да им съдейства. За по-малко от час се явиха над 30 кандидати. "Сериозна съм, ще поема разходите", написа Ники Минаж в социалната мрежа. Тя обеща да осъществи разплащанията до два месеца.

Модните катастрофи от Met Gala 2017 (СНИМКИ)
БТА