Ники Минаж си има цел: иска да стане милиардерка до 2025 г.
Ники Минаж си има цел: иска да стане милиардерка до 2025 г. / снимка: Guliver/Getty Images

Рапърката Ники Минаж си е поставила за цел да стане милиардерка до 2025 г., като реализира печеливши инвестиции и с продажбата на компании, пише Контактмюзик.

32-годишната изпълнителка има три албума зад гърба си, пуснала е три парфюма и ще играе в комедията „Бръснарницата 3”. По нейните думи тя била много добра в бизнеса и в момента градяла своя бизнес империя.

Запитана как ще натрупа първия си милиард, Минаж заяви: „Във всички случаи не и от албумите ми! Хората не печелят достатъчно от плочи. При мен това най-вероятно ще се случи чрез умни инвестиции, бизнес и продажба на компании, които основах”.

Рапърката, която миналата година спечели 14 млн. долара, призна, че обича да поема всякакви предизвикателства, когато става дума за пари. „Жените не обичат да говорят за финанси. Това може би дължим на майките си, които са ни го предавали от поколение на поколение. Знам че парите са тема табу за дискутиране на работното място. Но нещата се променят. Ако не говорим за пари, трудно можем да разберем каква ни е истинската цена”.

Тези свои откровения Ники Минаж направи за юлския брой на сп. „Космополитън”.

Източник: БТА