Наоми Кембъл и Владимир Доронин се разделили
Наоми Кембъл и Владимир Доронин се разделили / снимка: БГНЕС, архив

Наоми Кембъл и приятелят й, руският милиардер Владимир Доронин, са на път да се разделят. Манекенката е с Доронин от около пет години, но според слуховете връзката им е на път да рухне и двамата решили временно да се разделят. Но в последните няколко седмици руският бизнесмен не е забелязван в компанията на Наоми, а скоро беше видян в бар с руса красавица.

Доронин и Кембъл бяха снимани заедно за последно в Маями бийч през март.

„Наоми и Владимир се разделиха и той ходи на купони в Ню Йорк”, разкри запознат източник пред в. „Ню Йорк Пост”. „Наоми и Влад имат сложна връзка и понякога късат, след което отново се събират... Те прекарват много време далеч един от друг заради работата си”, заяви друг източник.

42-годишната Наоми има доста работа в последните месеци около модното си шоу „Лицето”, което се превърна в огромен хит в САЩ, отбелязва БГНЕС. В момента тя записва британска версия на предаването, поради което е далеч от руския магнат. Въпреки раздялата им обаче Наоми вероятно ще покани Владимир на партито за 43-я си рожден ден в Ибиса на 22 май, твърдят запознати източници.