/ iStock/Getty Images
Астролозите правят какви ли не класации когато говорим за зодии. Наред с най-умните, най-красивите, най-сърцатите и пленителни, с намигване поглеждаме и към една по-различна класация. Звездите предопределят мъжете от кои зодии не обичат да напрягат мозъка си и понякога биват възприемани за глупави.

Важно е да отбележим, че това съвсем не означава, че са такива, но често оставят грешно впечатление в околните. Ето ги и тях: 

Рак
Мъжете от този знак са много чувствителни и мечтателни. Те планират повече, отколкото изпълняват. По-лесно е да се съгласят на физическа работа, отколкото на умствена, защото това отнема твърде много енергия от тях. Изключително трудно е да накараш Рак да се запише на курсове, да прочете книга, да научи език. Когато хората забележат интелектуалните им способности, те просто се затварят в черупка.

Лъв
Страстните, волеви Лъвове по някаква причина не насочват енергията си към учене. Този знак е по-добър в дейностите, в които трябва да работят с ръцете си, да общуват с хора или да управляват екип - с една дума - всичко, освен изчисления, чертежи и сложна документация.

Козирог
Мъжете Козирози често мълчат в голяма компания, най-вече защото им е трудно да разпознаят иронията, шегите или очевидните обиди в диалога. Също така е трудно с тях да се поддържа разговор с тях, защото по същество Козирозите са по-затворени и мълчаливи. А това понякога оставя грешни впечатления.