Мишел Пфайфър: Вампирите са секси
Мишел Пфайфър: Вампирите са секси / снимки: Reuters

Актрисата Мишел Пфайфър смята вампирите за много сексапилни. Звездата ще участва във филма на Тим Бъртън "Тъмни сенки", който се базира на готическа сапунена опера със същото заглавие от 60-те години на миналия век.

Тя споделя, че приела ролята, защото искала да изглежда като кръвопийка и като по-млада била почитателка на оригиналния сериал. "Това бяха първите вампири, който помня, а вампирите винаги са били и продължават да бъдат секси. Не зная защо, но като малко момиче, мисля, че бях на осем, ги смятах за доста страховити", разкрива Пфайфър.

53-годишната актриса не е работила с Бъртън след ролята си на жената-котка във филма "Батман се завръща" преди 20 години, но е много развълнувана от новия филм, в който ще участва и Джони Деп, ипше БГНЕС. Тя дори се обадила на режисьора, за да го помоли да й даде роля в лентата, което не е обичайно за нея.

"Мога да си спомня само за два-три пъти в живота ми, когато съм се обаждала на режисьор. Беше ми истински неудобно да го направя и не смятам, че щях да се обадя на някой друг освен на него", сподели Мишел.

"Тъмни сенки" ще излезе на екраните през май.

Мишел Пфайфър Вампирите са секси
netinfo