/ NOVA
Интересни таланти подвеждат дори звездните съветници
Осем претенденти са готови да изпитат инстинктите на Миро в “Пееш или лъжеш”. Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят страхотни таланти, изпечени лъжци и куп изненади на фона на любими песни.

Една от най-големите звезди на българската поп сцена – Миро, ще бъде подкрепен с насоки и съвети от Мария Игнатова, Андрей Арнаудов и Иван Христов, към които този път ще се присъединят музикалният продуцент Саня Армутлиева и певицата Дивна.

“Чувствам се донякъде подготвена, защото съм родител на две дъщери и започнах да тренирам разпознаването на лъжи още докато бяха малки”, пошегува се Саня Армутлиева. “Изгледах сериала “Излъжи ме” и прочетох книга на ФБР агент, за да мога да забелязвам всички малки признаци на лъжа. А и имам изграден през годините инстинкт дали някой умее да стои на сцената добре, или не”, допълва тя за подготовката си за съветник в “Пееш или лъжеш”.

И тази седмица участниците ще покажат интересни таланти на водещия Димитър Рачков, Миро и отбора от съветници. Сред тях ще има циркови номера като жонглиране, в което ще се включи и Иван. Един от претендентите пък ще изуми с умението си да имитира гласове на актьори от известни филми.

Ще успее ли Миро да намери талантлива дуетна половинка, предстои да разберем в неделя в 20:00 ч. по NOVA.

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаване, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.