/ Gulliver/Getty Images
Американската актриса Меган Фокс, която в момента е в България за снимките на филма "Till death" е лудо влюбена в приятеля си - Машин Гън Кели и съжалява, че не го е взела със себе си при обиколките си из нощните барове в София.

Разкриха подробности защо секси звездата Меган Фокс е в България (СНИМКИ)

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на хоръра 'Midnight in the Switchgrass'
, по който Фокс също работи в момента. Рандал Емът - режисьор на лентата, определи романса на двамата като "сладък и красив".

"Определено имаше химия между тях на снимачната площадка, те показват невероятна страст един към друг на нея, и се радвам, че мога да съм част от това. До преди да разбера, че привличането им на екрана преминава в реалния живот, си мислех, че съм страхотен режисьор и съм ги надъхал да работят както аз искам", допълва Емът.

Меган Фокс е в България

Режисьорът и годеницата му Лала Кент често излизат с влюбената двойка Меган и Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър. Междувременно Меган наскоро призна в разговор с Рандал и Лала, че знае, че "нещо" ще се случи между нея и 30-годишния Машин Гън Кели на снимачната площадка на хоръра.

34-годишната актриса, която е майка на трима синове - Ной, на 7, Бодхи, на 6, и Джорни, на 4 г. от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн, казва, че е била шокирана, когато е видяла Кели за първи път на снимачната площадка.
БГНЕС