/ Guliver/Getty Images
Актьорът Матю Пери е към края на написването на автобиографията си. Увлекателният живот на известния „приятел“ със сигурност ще бъде интересно четиво за мнозина, особено фактът, че е имал почти всичко на света, но поради проблеми със зависимостта сега няма работа и изглежда все по-зле.


„Матю не е идиот. Той знае, че нецензурираната история на сериала и неговият проблем с наркотиците ще бъдат бестселър", каза източник, близък до Пери, пред чуждестранни медии.

В автобиографията си актьорът пише за романсите си с известни актриси като Джулия Робъртс, Кортни Кокс, но също така и Дженифър Анистън, с която също е имал връзка.

В момента Пери изглежда по-зле от всякога. Мнозина са убедени, че това се дължи на пристрастяването му към наркотиците и алкохола, за което той често говори публично.

Баща му Кийт Морисън вече сподели информация за здравето му. Той каза, че Матю е претърпял тежка стомашна операция преди две години.
Той коментира и как семейството на актьора е посрещнало успеха му.

„Успехът на сериала „Приятели“ изненада Матю, както и всички нас. Изобщо не се учудвам, че той бе избран за такава роля. Ролята на Чандлър точно отговаря на неговото специално чувство за хумор. Той е надарена душа и много умно и добро момче", споделя бащата на Матю.
БГНЕС