„Довечера зрителите ще видят нещо уникално! Виктор Калев ще бъде истинско чудовище на сцената!“, издаде продуцентът на „Като две капки вода“, Маги Халваджиян по време на гостуването му, заедно с Виктор Калев в предаването "Здравей, България" по NOVA днес . Майсторът на имитациите ще открие вечерта с взривяващо представяне, минути преди да заеме мястото си като част от звездното жури на шоуто до Йорданка Христова и Фънки.

Гостуването на Халваджиян и Калев в "Здравей, България" загатна някои най-интересните моменти от дългоочакваното начало на новия сезон на „Като две капки вода”, което ще бъде поставено довечера, в 20.00 ч. по NOVA. „Зрителите ще видят двама от участниците директно на сцената. За първи път в пети сезон ще имаме и спортист. Надявах се да имаме и политик, но всички са в кампания“, разказа Маги, който добави, че участниците са в сериозни репетиции през последната седмица, а екипът на шоуто е истински впечатлен от нещата, които се случват на сцената.

Виктор Калев
netinfo

„Свикнал съм да бъда пред публиката, да бъда оценяван и преценяван. Сега аз ще трябва да коментирам колеги – ще бъде трудно и много различно. В шоуто ще ми се случи да бъда себе си“, разказа Калев, който допълни, че ще бъде искрен към участниците и полезен за развитието им в шоуто. Тази година актьорът с емблематични имитации ще открие шоуто с впечатляващо преобразяване. „Трябва да хванеш детайлите и най-характерното в образа на човека, когото имитираш. Ако това се случи с чувство за мярка, имитацията не е подигравка, а сполучливо изиграване“, разказа Калев, който призна, че в детството си често е имал комични ситуации – следствие от имитациите на съседи и учители.

Виктор Калев е една от големите изненади в "Като две капки вода"

Продуцентът и актьорът бяха категорични, че има много български и световни артисти, които нямат нужната харизма за ролетката на „Като две капки вода“, която трябва да предлага големи вариации на артисти от музикалната сцена.
За разлика от миналите сезони, довечера участниците ще се представят и директно ще се впуснат в своите първи преобразявания. Кого ще имитират осемте звезди и как ще се справят в първата нощ на дългоочакваните имитации? – зрителите ще разберат тази вечер, точно в 20.00 ч. по време на големия старт на „Като две капки вода”.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница   на предаването.