Холивудските звезди имат своите несъвършенства, но заради славата, камерите и постоянния интерес от страна на медиите, те просто трябва винаги да изглеждат перфектно. 

Представяме ви някои техни тайни, с които само с помощта на дрехите успяват да превърнат своите несъвършенства в ефектни акценти. Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Сара Джесика Паркър

Актрисата винаги е била смятана за модна икона, но това е именно, защото умее да крие проблемните си части. Тя например коригира визуално формата на бюста си, като залага на обемни ръкави, рокли с едри принтове и по този начин "коригира" успешно горната част от тялото си.
 
Анджелина Джоли

Една от най-красивите актриси в Холивуд знае как да прикрива широките си рамене. Тя често избира oversize ризи, якета, тениски. На червения килим пък често я виждаме с едри бижута, асиметрични деколтета и пухкави, обемни поли.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out my story ❤ #AngelinaJolie

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on


Рийз Уидърспун

Актрисата е с ръст от 155 см, но винаги изглежда по-висока заради високите токчета, на които умело ходи. Ако имате подобен проблем, носете рокли и поли до коленете. Ако не сте на токчета, изберете обувка със скрита платформа.
 
Меган Маркъл

Пропорциите ѝ не са никак перфектни, тъй като тя няма изразена талия. Затова тя създава ефекта на пясъчния часовник, като използва колани, поли тип "молив" и други дрехи с висока талия.
 
Кейт Уинслет

Актрисата знае как да изглежда перфектно, въпреки че е далеч от перфектните мерки. Тя просто знае как успешно да крие излишните килограми. Ако имате същия проблем, може да заложите на по-дълбокото деколте, асиметрични кройки, колан, контрасти.