/ iStock/Getty Images
С право го наричат секс символът на арабския свят. Омар Боркан Ал Гала, поет, фотограф и модел от Ирак, е много красив и всички жени от Близкия изток въздишат по него.

 

Щом се появи пред очите на нежния пол, Омар винаги ги вълнува и кара сърцата им да бият с непозната сила. Красотата му дори смути властите в Саудитска Арабия. За да избегнат всякакви прегрешения, те го изгониха от страната с мотива, че "излишната привлекателност на младия арабин се отразява зле на местните момичета и жени".

Този инцидент обаче добави към поета само допълнителна слава към неговата голяма популярност. И Омар Боркан отново беше признат за най-красивия мъж, защото няма как да се скрие, че той буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. А някои, в разгара на бляна си дори подаряват на Омар скъпи коли, без да издават името си.
 


Иракчанинът е особено успешен в социалните мрежи, благодарение на което трупа милиони в банковата си сметка. Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които благополучно попълват финансите му. Така той се радва на луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, завиден паркинг с модерни скъпи автомобили - арабският поет си живее доста добре.

 

Омар признава, че не минава и ден без някоя дама да му признае чувствата си на страницата му в Instagram. Но най-болезненият въпрос за милионите му фенки е, че красивият арабин е верен само на една жена. Той е лудо влюбен в законната си съпруга - саудитската дизайнерка Ясмин Оуейда.

Двамата живеят в Канада, където отглеждат сина си Дияб.