/ Guliver/Getty Images
Британската актриса Хелън Мирън, която е на 72 години, отдава добрия си външен вид на процедура по нанасяне на перманентен грим на веждите си, съобщи Контактмюзик.
Методът представлява недълбока медицинска татуировка.
 
Неувяхваща красота: Джейн Фонда и Хелън Мирън засенчиха манекенките
"Ще ви кажа какво направих наскоро и обожавам - татуирах си веждите", каза звездата пред в. "Дейли мейл". "До гуша ми беше дошло от рехавите ми вежди и, когато една моя приятелка се подложи на процедурата, си помислих, че изглежда страхотно. Правят ги много леко и деликатно, но сега имам сигурността, че, когато стана сутрин и нямам грим, поне имам вежди. Разликата е огромна", обясни тя.
 
Хелън има татуировка и по тялото си. Тя запечатала върху кожата си символ, който означава "обичай ближния си", докато била "много пияна" в Минесоата, където участвала в театрална група.
 
Вижте как Джейн Фонда и Хелън Мирън откраднаха вниманието в Париж в галерията тук

"Около шестима от нас се татуирахме по едно и също време. Това е нещо лудо, което правиш, за да се свържеш с други хора. Беше моят малък бунт. Татуировката ми беше направена с безопасна игла и беше много болезнено. Никога не съм съжалявала за нея. Но за онези времена само затворниците, моряците и "Ангелите на ада" се татуираха. Сега вече всички пощуряха по татусите", добави актрисата.
БТА