Джони Деп
Джони Деп / БГНЕС
Джони Деп се среща сериозно с адвокатката, работила по делото му във Великобритания, съобщава „Метро“. Това е бившата му адвокатка Джоел Рич.
Звездата от "Карибски пирати" е завързал романс с адвокатката, която го представляваше по време на делото му за клевета срещу вестник "Сън" през 2020 г.

Въпреки че 59-годишният актьор не успя да спечели делото, се смята, че двойката се е сближила по време на процеса, което е довело до връзка. Вътрешен източник твърди, че "химията между тях е извън пределите" и нещата стават "сериозни".

"Между тях е сериозно. То е истинско", казва източникът.

Рич не беше част от неотдавнашната съдебна битка на Деп срещу Амбър Хърд, в която Бен Чу и Камила Васкес успешно водеха делото. Въпреки това тя беше забелязана в съдебната зала във Вирджиния, подсилвайки слуховете за връзка.

"Тя нямаше никакво професионално задължение да бъде там. Беше лично", допълва вътрешният източник пред „Us Weekly“.

Правната експертка в момента е омъжена и има две деца, но се твърди, че е в процес на развод.
Звездата от "Едуард Ножиците" все още не е отговорил публично по повод твърденията.

По време на продължителния му шестседмичен процес, започнал през април тази година, се появиха спекулации, че тайно се среща с Васкес, като на моменти двойката изглеждаше близка в съдебната зала. Тогава тя отрече твърденията в разговор със списание „People“, като разгроми слуховете като "сексистки".

„Предполагам, че това е част от живота на една жена, която просто си върши работата“, каза тя. „Разочароващо е, че някои медии се твърдят, че отношенията ми с Джони, който е мой приятел и когото познавам и представлявам от четири години и половина, е било неуместно или непрофесионално. Разочароващо е да чуя това. Аз съм колумбийко-кубинка. Аз съм пряма. Прегръщам всички. И не се срамувам от това. Ако мога да осигуря някаква утеха, разбира се, го правя, независимо дали ще е да го държа за ръка или да му кажа, че сме там и се борим за него, защото той го заслужава. Освен това обвинението е неетично. То е сексистко. Това е жалко и разочароващо, но в същото време това е нещо, което е на дневен ред. Не мога да кажа, че съм много изненадана“.
 
БГНЕС