/ Guliver/Getty Images
27-годишната рапърка Иги Азалия разкри, че е имала гневно разстройство и други проблеми с психиката преди да получи „професионална помощ“ и сега се радва, че го е сторила.

„Никога не бях имала честен разговор с професионалисти. Беше наистина полезно да поговоря с някой, който да може да ми даде правилните инструменти и информация как да се справя с живота си в моментите, когато имам проблеми. Наистина се радвам, че отидох (в психиатричното отделение)“, призна Азалия в интервю за „Билборд“.

Иги Азалия прие наградата на GQ с облечено на голо сако (СНИМКИ)

Тя също така изрази мнение, според което е наистина важно на артистите в музикалната индустрия да бъде осигурен подобен достъп до психотерапия така, както атлетите се ползват от услугите на физиотерапевти.

Иги Азалия зарадваха феновете със снимки по бански (ВИДЕО)

“Наистина ми се иска в музикалната индустрия да имаше изградена инфраструктура, която да се грижи за това артистите да получават редовен достъп до подобни хора (психолози). Така както са физиотерапевтите в спорта. Отборите имат хора, които да се грижат за играчите, да наблюдават благосъстоянието им във всеки аспект, а в музикалния бизнес това липсва. Те просто те хвърлят там, а ти свикваш”, коментира рапърката.

Сега изпълнителката на Black Widow увери, че е готова да се върне на музикалната сцена и то с много по-добра „перспектива“ отпреди.
БГНЕС