Има филми, които са се превърнали в истински кино класики. Някои от актьорите в тях обаче не просто не харесват ролите си, но и истински се срамуват от тях, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето и няколко такива истории:

Бен Афлек в "Деърдевил"

В интервю актьорът признава, че "мрази" филма. Но пък и отчита, че благодарение на ролята си в него взима тази на Батман в "Батман срещу Супермен". Въпреки това Бен Афлек отчита, че е работил с наистина страхотен екип. Просто не си е "допаднал" с образа, в който се е превъплатил.
 

Мишел Пфайфър в "Брилянтин"

Ако първият "Брилянтин" е абсолютна класика, то вторият има оценка едва 4,4 в IMDB. В него се снима Мишел Пфайфър, която по-късно заявява, че мрази филма. "Мразех този филм и не можех да повярвам колко е зле. По онова време обаче бях млада и нямах представа", споделя тя.

Хали Бери в "Жената котка"

Ролята е емблематична за Хали Бери, но истината е, че тя не харесва филма. "Искам да благодаря на продуцентите, че ми дадоха възможността да участвам в този лош филм. Това беше нещото, от което се нуждаеше кариерата ми - да съм на върха на най-голямото дъно".
 

Чанинг Тейтъм в "Изгревът на кобрата"

В интервю от 2015 г. актьорът признава, че просто мрази този филм. "Мразя този филм. Мразя го! Наложи ми се да се снимам в него", заяви категорично тогава той и допълнва, че и сценарият не е бил добър.

Зак Ефрон в "Училищен мюзикъл"

Това е една от най-емблематичните роли на Зак, но истината е, че обръщайки се назад във времето, не харесва ролята си и филма. "Поглеждайки назад към филма и образа ми, ми се иска да наритам задника на този човек", категоричен е той.