Много известни личности пазят личния си живот. Други пък не се притесняват да говорят открито за секс и за първите си връзки. Някои от тях дори разкриват кога са загубили девствеността си. Вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Бионсе

Певицата е загубила девствеността си през 2002 г. с бъдещия си съпруг Джей Зи. Тогава Бионсе е била на 21 години.

Бионсе и Джей Зи
БГНЕС

Тейлър Суифт

Първият път на певицата е бил с актьора Джейк Джилънхол през 2010 г., когато тя е била на 21 години. Тя се е „пазела“ до тази възраст, тъй като е искала първия ѝ път да бъде след сватбата. Е, макар и да е почувствала, че Джейк е правилния човек и няма смисъл да чака до първата брачна нощ, двамата се разделят през 2010 г.

Ким Кардашиян

Майката на риалити звездата е започнала да и дава противозачатъчни, когато Ким е била на 14 години. На тази възраст тя загубва девствеността си с Тито Джо Джексън, който е син на по-големия брат на Майкъл Джексън,

Бритни Спиърс

В интервю от 2003 г. певицата казва, че е останала „неопорочена“ до момента, в който започва да се среща с Джъстин Тимбърлейк. Спиърс споделя: „През втората година от връзката ни осъзнах, че той е правилния човек за мен. Сгреших“.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк
Gulliver/Getty Images

Мила Кунис

Мила Кунис и актьора от „ Сам в къщи“ Маколи Кълкин имаха връзка от 2002 до 2011 година и не е изненада, че той е избраника за този момент от живота ѝ.

Мила Кунис и Маколи Кълкин
Gulliver/Getty Images

Джо Джонас

Джо Джонас е правил секс за първи път с актрисата от „Здрач“ Ашли Грийн през 2010 г. В интервю той споделя: „Нямах никакви презервативи. Отидох до стаята на барабаниста ни Джак, който ми беше съквартирант. Открих един в шкафа му с бельо. Когато той се върна, ме попита дали някой не ни е ограбил“.

Селена Гомес

Певицата и актриса носеше дълго време пръстен, който символизираше невинността й. Мнозина считаха, че тя ще го свали по време на връзката й с Ник Джонас, но истината е, че той изчезна, след като започна да се среща с Джъстин Бийбър.

Селена Гомес
Gulliver/Getty Images


И още:

Звездни двойки, които се венчаха тайно (ГАЛЕРИЯ)

Това са най-личните снимки, които звездите споделиха (ВИДЕО)

Звездни двойки на екрана и в живота (ГАЛЕРИЯ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук