„Фирмата” по Гришам дебютира в българския ефир
„Фирмата” по Гришам дебютира в българския ефир / снимки: Нова тв

Нова хитова история за адвокатски изпитания и сложни предизвикателства пристига в ефира на Нова тв директно от студиата на Sony Pictures. Броени месеци след световната премиера на сериала „Фирмата" на американска земя, българските зрители са следващите, които ще видят за първи път в национален ефир тв екранизацията по бестселъра на Гришам.

От 23 ноември всеки делничен ден от 22.30 ч., звездата от „Сватбен сезон" Джош Лукас, който съвсем наскоро стана и татко, ще влиза в ролята на амбициозния и напорист адвокат Мич Макдиър. В миналото, като млад сътрудник, Мич Макдиър работи за малка, но славеща се с отлична репутация правна фирма в Мемфис. Оказва се обаче, че тя е само параван за чикагската мафия, което превръща живота му в истински кошмар.

Фирмата по Гришам дебютира в българския ефир
netinfo

След трудно десетилетие, което включва и престой във Федералната програма за Защита на Свидетелите, Мич и семейството му се опитват да се върнат към нормалното си ежедневие, но откриват, че отвсякъде ги дебнат стари опасности и нови заплахи. В ролята на неговата любяща съпруга и партньор ще видим канадската звезда Моли Паркър. Калъм Рени и Джулиет Люис са другите имена от актьорския списък.

Българските зрители все още помнят една от най-добрите екранизации по Гришам, режисирана от Сидни Полак, с участието на младия Том Круз и Джийн Хекман, която през 1993 година се превръща в касов успех. От следващата седмица почитателите на напрегнатите адвокатски казуси и неочаквани обрати ще могат да видят и как Лукас Райтер („Закон и ред", „Адвокатите от Бостън") продуцира за телевизионен екран един от най-известните и впечатляващи бестеселъри.

Фирмата" ще можете да гледате от 23 ноември всеки делничен ден от 22.30 ч. по Нова тв.

Фирмата по Гришам дебютира в българския ефир
netinfo