Ерика Адамс защити честта на Пловдив с втора победа в „Големите надежди
Ерика Адамс защити честта на Пловдив с втора победа в „Големите надежди / netinfo

Втора победа в „Големите надежди" заслужи пловдивската голяма надежда Ерика Адамс. Родена в Колорадо и живееща в града на тепетата, 10-годишната дива изпълни безапелационно песента на Уитни Хюстън „I Will Always Love You", въпреки болното си гърло. „Ти си герой! Дръж се и дано да имаш късмета да преминеш напред в предаването", пожела й Веселин Маринов, въпреки че не пропусна да отбележи, че има леки забележки към нейното пеене.

Ерика Адамс събра най-висок зрителски вот по време на първия концерт от четвъртфиналите и заслужено се класира в първата четворка, която зрителите ще видят отново на предстоящите полуфинали.

В челната тройка, избрана чрез зрителските гласове, се класира и адашката на водещата на „На кафе" - Гала Ботева от Севлиево. За да я окуражи преди изпълнението й Simply The Best, водещият Драго Симеонов сподели, че в момента целият екип на предаването е пред малкия екран и очаква нейното излизане, а самата Гала е изпратила пожелания за успех на малката дива.

След феноменалното изпълнение на световния хит на Тина Търнър, Любо се обърна към публиката, за да изрази възхищението си и да напомни, че „Тук излизат деца и правят световно известни песни на пух и прах."

Единственото кавалерско присъствие в челната тройка, избрана от зрителите в първия четвъртфинален концерт, е Радко Петков от Троян. Талантливият малчуган успя отново да вдигне публиката на крака с уникалното си изпълнението на песента „Душа" на легендарната българска група Диана Експрес. Само преди няколко седмици даденото обещание на Радко от Веселин Маринов на сцената на „Големите надежди" беше изпълнено - даровития претендент участва в негов концерт в родния си град.

Професионална оценка и шанс да продължи напред в шоуто, журито даде на Лидия Стаматова от Бургас. „Най-зрялото изпълнение тази вечер", единодушно коментираха Любо Киров, Дивна и Веселин Маринов, представянето на бургаската надежда, която спечели сърцата на журито с Set Fire To The Rain на Адел.

Тази вечер, с първия концерт от четвъртфиналната фаза, започна и истинското състезание в „Големите надежди".

Как ще изглежда следващата четворка, която ще продължи напред в шоуто и която ще излезе за втори път на сцената на шоуто на полуфиналите, ще разберем следващата сряда от 20.00 ч. по Нова.

Ерика Адамс защити честта на Пловдив с втора победа в Големите надежди"
netinfo