Актьорите от едно от най-чаканите летни филмови заглавия тази година са герои в ново видео, което разкрива изключително секси, но и не по-малко опасен престъпник.

Вижте първите горещи снимки от новия „Спасители на плажа“ в галерията тук

Бригадата на легендата на Спасители на плажа Мич Бюканън (този път в ролята ще видим Дуейн Джонсън) ще трябва да се бори с цената на всичко срещу престъпленията, които заливат плажа, когато Виктория Лийдс (индийската красавица Приянка Чопра, станала известна с ролята си в сериала Куантико) поема управлението на местния VIP клуб.

Приянка Чопра
Форум Филм България

Секси тела и поглед към 90-те в новите кадри от „Спасители на плажа“

Заплахата към Залива е по-сериозна от всякога и спасителите са готови на всичко, за да защитят своята територия, колкото и зла и влиятелна да е новата собственичка на клуба. Екипът, който ще се изправи срещу Виктория Лийдс, е допълнен от Мат Броуди (Зак Ефрон), Самър Куин (Александра Дадарио), Си Джей Паркър (Кели Рорбах), Стефани Холдън (Илфенеш Хадера) и Рони (Джон Бас).

Спасители на плажа
Форум Филм България

И тъй като няма перфектен екип, неразбориите няма да подминат и този. Но именно недоразуменията и честите спречквания между тях ни гарантират голяма доза забавление, гарнирано с един куп божествени тела.

Заставаме на пост със „Спасители на плажа“ от 2 юни само в кината.

Вижте още:

Звездите от „Спасители на плажа": преди и сега (СНИМКИ)

Вижте героите от новия „Спасители на плажа“ и в галерията тук

Припомнете си и кадрите от „Спасители на плажа“ разгорещиха зимата (ВИДЕО)