Дженифър Лопес е вероятно една от най-земните певици, без излишна суета в поведението, когато не е на сцената. Тя често споделя в своя официален Инстаграм профил точно такива кадри, показващи я в ежедневието ѝ, без грим, диаманти и скъпи тоалети.

Изпълнителка на "Waiting for tonight" публикува красива снимка, показваща на как се излежава по розов бански, който разкрива женствените ѝ извивки, върху бяла хавлия на плажа. На кадъра тя се любува на спокойствието и тишината на крайбрежната ивица, наслаждавайки се на залязващото слънце, чиито лъчи придават на кожата ѝ златист блясък.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling golden. ✨ Holding on to the last few moments of summer ... 🌤 #GlowCheck

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


"Чувствам се позлатена. Наслаждавам се на последните летни мигове", гласят думите на певицата. Снимката ѝ бързо събра над милиони харесвания и множество комплименти за външния ѝ вид. Факт е, че певицата изглежда удивително. Припомняме, че тази година Дженифър навърши 51 години. Вижте още в канала "Music Virals" във vbox7:

"Ако не изглеждам така на 51 години, застреляйте ме", написа една от почитателките ѝ, а ние се присъединяваме към това мнение. Дано всички имаме този късмет и възможност да изглеждаме по този начин. Това се постига с тренировки, добра диета и достатъчно сън за повече енергия и хубава енергия. Преди 2 месеца тя вдигна наздравици за своя 51-ви, заобиколена от своето семейство. Скоро тя отпразнува и една година от премиерата на филма "Да свалиш Уолстрийт", публикувайки задкулисно видео на продукцията.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing everyone Peace and Love ❤️ Happy Labor Day!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Лентата подложи на изпит издръжливостта и силата на латино дивата, която трябваше да се научи да танцува на пилон за ролята си на Рамона. Джей Ло не скри, че е било наистина трудно, може би повече от всичко, което ѝ се е налагало да прави. Това е истинска акробатика, каза тя. Макар лентата да бе хвалена от критиците, Джей Ло не получи номинация за "Оскар", но това не я натъжи, а напротив - нахъса я да продължи да работи.