Дженифър Анистън разкри как поддържа красотата си
Дженифър Анистън разкри как поддържа красотата си / снимка: БГНЕС, архив

Актрисата Дженифър Анистън, която беше определена за най-сексапилната жена на всички времена в допитване на сп. "Men`s Health", разкри как поддържа външния си вид.

Звездата за пореден път взе титлата за секс символ, побеждавайки богини като Мерилин Монро и Елизабет Тейлър, както и своята най-голяма съперница Анджелина Джоли. Дженифър даде интервю, в което описа някои от тайните на красотата си.

Актрисата не скри, че на 42 години както много други знаменитости, така и тя се нуждае от подмладяване и не пази в тайна факта, че е използвала услугите на пластичен хирург, пише БГНЕС. Анистън не е фен на всички процедури за разкрасяване на кожата, но сподели, че си слага ботокс инжекции.

За красивия си и естествен тен актрисата се доверява на качествени бронзанти. Обича да боядисва миглите си, процедура, която прави на всеки три седмици.

Звездата разказа и за тийнейджърските си години. Тогава не се чувствала като сексапилна гимназистка и дори се притеснявала за външния си вид. Нейната майка била модел, за това обръщала голямо внимание на външния вид на дъщеря си. Актрисата призна, че й е било нужно доста време, за да отвикне да слага дебели пластове грим.