Звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън заяви, че вече е време отново да намери любов.

52-годишната звезда се раздели с бившия си съпруг Джъстин Теру през 2017 г. и преди това беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г.

Актрисата, която наскоро определи тазгодишното събиране на „Приятели“ като „удар в сърцето“, сега разкри, че е готова да възобнови срещите си с мъже, въпреки че в момента няма специален мъж в живота ѝ, съобщава „Метро“.

Дженифър разкри, че е била във връзки през по-голямата част от последните 30 години и сега се радва да прекарва времето си сама.
Тя сподели: „Дълго време не исках и наистина ми харесваше да бъда сама, без да съм част от двойка. Аз съм във връзки от 20-годишна, така че имаше нещо наистина хубаво в това да имам време само за себе си.“
 
Но преди всички момчета от Лос Анджелис да извадят телефоните си с надеждата да се свържат с нея, актрисата изключи приложения за запознанства като Tinder или платформата за знаменитости Raya, защото тя е „момиче от старата школа“.

Дженифър даде също на потенциалните партньори някои съвети за това, което търси в другия. За нея първата целувка е „доста важна“, но актрисата изброи и други ключови аспекти за успешна първа среща. Освен „лекотата, с която разговорът тече за първи път“, тя добави: „Увереност, но не и самоувереност. Хумор, моля те, моля те, моля те. Щедър, мил с хората…“

Дженифър Анистън - любимката на Холивуд, която не остарява (ВИДЕО)

Като известна пропагандираща здравословния начин на живот личност, Дженифър също посочи, че фитнесът е важен за нея във връзката, не само заради външния вид, но и защото иска „да е с нея дълго време и да не е в инвалидна количка, когато е на 80“.

 
БГНЕС