Актрисата Дженифър Анистън вероятно е най-популярното "рекламно" лице на нисковъглехидратната диета, която е много популярна в последните години. Оказва се обаче, че звездата дава "заден", що се отнася до големите врагове в менюто ѝ от последните години, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7.

В интервю за People актрисата признава, че е започнала да връща в менюто си продукти като макаронени изделия и дори хляб. "Започнах да си давам почивки от време на време и си позволявам и паста, и сандвич", споделя тя. "Всеки се страхува да сложи хляб в пазарската си количка, но аз вече не съм сред тези хора. Правя го обаче с мярка", заявява Анистън.

Оказва се, че промяната, която настъпила в тялото ѝ, след като добавила въглехидратите, не е никак лоша. По думите ѝ то даже ѝ "благодари" за нещата, които обича.
 

Сутрин обаче Дженифър Анистън не приема храна, а прави популярните фастове или иначе казано периодично гладуване. "Правя периодично гладуване по естествен начин, така или иначе никога не съм обичала да закусвам. Сутрин пия кафе и доза колаген".
 

В интервюто тя споделя, че през октомври се е контузила неприятно по време на тренировка. Тогава си дала сметка, че трябва да го "дава" по-леко. Сега се занимава основно с пилатес.

И още:

Как Рейчъл от „Приятели“ винаги привлича вниманието (СНИМКИ)

Гореща и секси: Малката черна рокля на Дженифър Анистън (СНИМКИ)

Не е за вярване: Дженифър Анистън става на 52 години, кой би й ги дал (ГАЛЕРИЯ)