Джейк Джилънхол e на 38 г. Излизал е с актрисите Кирстен Дънст и Рийз Уидърспун, с певицата Тейлър Суифт и фотомодела Алиса Милър
 
Джейк Джилънхол e на 38 г. Излизал е с актрисите Кирстен Дънст и Рийз Уидърспун, с певицата Тейлър Суифт и фотомодела Алиса Милър   / Gulliver/Getty Images
38-годишният американски актьор Джейк Джилънхол иска да стане баща, пише „Дейли мейл“.
 
„Надявам се някога да стана баща“, каза актьорът, който играе ролята на баща в новото шоу на Бродуей за семейството, вярата и иронията на живота „Морска стена“/“Живот“.

Майли Сайръс не иска деца заради глобалното затопляне
 
Джейк Джилънхол все още няма деца. Споделя, че е много доволен, когато има свободно време, което прекарва с племенничките си – 12-годишната Рамона и 7-годишната Глория, дъщери на сестра му Маги.
 
Актьорът имаше много краткотрайни романи, които се стараеше да не афишира, но папараците винаги го „хващаха на местопрестъплението“.

Никол Шерцингер не иска деца преди сватбата
 
От 2002 г. за около две години той излизаше с колежката си Кирстен Дънст, а от 2007 до 2009 г. – с Рийз Уидърспун. От октомври 2010 до март 2011 г. Джейк Джилънхол имаше роман с певицата Тейлър Суифт. А през 2013 г. медиите му приписваха отношения с фотомодела Алиса Милър.
 
Последната му връзка е с френски модел от края на 2018 г.

Джейк Джилънхол
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС