/ Gulliver/Getty Images
Актрисата и водеща на бъдещо ежедневно ток шоу Дрю Баримор ще стартира поредица от дигитални проекти, подготвящи аудиторията за авторския й проект, съобщи „Контактмюзик”.

Дрю Баримор ще се бори срещу глада сред децата, дарява 1 милион долара

45-годишната актриса - която ще е автор и водещ на „Шоуто на Дрю Баримор”, което ще се излъчва по CBS обяви, че поредица от онлайн ще предшества премиерата на шоуто на 14 септември.
 

Освен с „Готварският клуб на Дрю“ и „Киновечер с Дрю“, звездата ще води фенове зад кулисите с „Изкуството на интервюто“ и „Създаването на шоуто на Дрю Баримор“.

Актрисата разкри плановете си да преведе хората през своето „пътуване“ от подготовката до старта на авторската си програма.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@instylemagazine #TheMakingOf ❤️

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on


Тя каза: „Наистина се радвам на този дигитален свят, в който ще ви отведем. Аз се подготвям за всичко това от година. Започнахме през 2019 г., сега е 2020, много различна година. И с удоволствие ще разкажа за това дългогодишно пътуване, къде бяхме, къде сме сега и как стигнахме до там, където искахме да отидем. Отвъд най-смелите ми мечти беше да имам възможност за ежедневно токшоу. Наистина съм развълнувана и за мен е чест да го създам със CBS”.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС