Доналд Тръмп вече се радва на осми внук
Доналд Тръмп вече се радва на осми внук / Guliver/Getty Images

Милиардерът Доналд Тръмп стана отново дядо в неделя. Дъщерята на магната Иванка роди син, когото нарекоха Тиодор Джеймс. Майката сама се похвали за събитието в Twitter.

"Джаред (мъжът на Иванка Джаред Къшнър) и аз се чувстваме невероятно щастливи от спусната над нас Божия благодат. Обявяваме раждането на Тиодор Джеймс", написа Иванка. Тя придружава поста със снимка, която свидетелства за раждането на сина си.

Челси Клинтън vs. Иванка Тръмп: Победител е Иванка

Иванка Тръмп, дъщеря на американския милиардер Доналд Тръмп и бившата му чешка съпруга Ивана, се ожени за Джаред Къшнър, издател на в. "Ню Йорк обзървър", през 2009 г. Още тогава в името на мира и разбирателството в бъдещото семейство тя реши да приеме юдаизма, религията на Къшнър.

Първородното дете на Иванка е дъщеря й Арабела Роуз Къшнър, след нея се роди Джоузеф Фредерик Къшнър. Тиодор е третото дете в семейството.

Иванка Тръмп пази пола на бебето си в тайна от суеверие

Кандидатът за номинацията на републиканците в президентската надпревара Доналд Тръмп се похвали на 21 февруари, след победата на първичните избори в Южна Каролина, че Иванка е бременна.

"Бяхме на лекар по време на посещението ни в Южна Каролина", каза Тръмп като показа към дъщеря си. Възможно е това (раждането на бебето) да се случи още преди всичко това (кампанията) да свърши".

Тиодор Джеймс е осмият внук на милиардера.

 

Източник: БГНЕС