Един от най-хубавите празници за детето, освен рождения ден и Коледа, разбира се, е първи юни.

Първото, което ще усетите като родители е, че портфейлът ви лекичко ще се изпразни, тъй като децата имат ясното съзнание, че празникът е техен и ще очакват подаръци.

За този празник специално, абсолютно навсякъде – паркове, площадки, молове ще има събития, изборът ще е голям, но и лудницата – също. Музика, танци, балони, блъсканица – общо взето се чудиш дали да гледаш детето си, чантата, кой къде ще те дръпне, какво ще поиска да му купиш. Цяло приключение си е. Ако искате да присъствате на такова мероприятие, трябва да се въоръжите са нерви и търпение, да си подберете маршрута и програмата и да се придържате към нея през целия ден.

деца
iStock/Getty Images

Друга интересна идея, за да ви е по-спокойно, е да се обедините със съседите си с деца, или с приятели,  които живеят наблизо, да си направите парти пред блока. Хубавото е, че първи юни вече си е лято и едно външно парти звучи като супер идея. Разпределете си задълженията – един да купи украсата, друг да донесе музика, за децата да се вземат сокчета, да се поръчат пици или нещо друго любимо. Всеки родител да си изнесе някаква играчка, която има, за да има разнообразие в игрите. И, разбира се, родителите също имат нужда от празник е редно всеки да си донесе това, което обича да пийва и хапва. Купонът е гарантиран!

деца
iStock/Getty Images

Единственото правило е да не носите новите играчки, защото има опасност да възникнат конфликти. Определено това е събитие, което ще сплоти както родителите, така и дечицата.

Вижте български звезди като деца (ВИДЕО/СНИМКИ)

Пожелаваме ви весел и незабравим първи юни, много забавление и усмивки!