Когато настъпва промяна в живота на жената, тя обикновено сменя прическата. Едни се подстригват късо, други сменят цвета, а трети... всичко това наведнъж. Точно това се оказа, че е направила певицата Деми Ловато, която дебютира напълно новата си прическа. Тя сподели кадри от промяната си в Инстаграм и шокира част от почитателите си.

Певицата, която е известна с дългите си черни коси, сега е направила драстична промяна. Прическата на звездата е много по-къса вече и видно, че е преминала в отбора на блондинките. Нещо повече, отзад косата на Ловато е почти избръсната, което добавя още интерес към новата фризура на звездата. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7.
 

На снимките Деми позира в черно кожено яке с прозрачни ръкави и чифт кръгли сребърни обеци. Новата рок визия на звездата се одобрява от феновете. А защо е направила толкова дръзка промяна, остава загадка. В крайна сметка всеки артист търси нещо ново, което да го вдъхнови, а и да зададе нова посока в изкуството, което прави. Припомняме, че Деми скоро се раздели с Макс Ейрич, с когото бяха дори сгодени.
Всичко изглеждаше, че между тях върви повече от прекрасно, докато не стана ясно, че певицата е взела решението да сложи край на отношенията им. 

Скоро обаче жълти медии писаха, че Деми била забелязана заедно с рапъра Мод Сън, който е бивше гадже на Бела Торн. Важно е обаче да се уточни, че Деми и Мод са приятели от доста време и не е сигурно дали между двамата има нещо повече.