Данчо „Шестте кокошки” отново пробва късмета си в Music Idol
Данчо „Шестте кокошки” отново пробва късмета си в Music Idol / netinfo

27 души продължават във втората фаза на Music Idol, след като Маестро Казасян, Есил Дюран, Димитър Ковачев-Фънки и Люси Дяковска прослушаха близо 130 кандидати в рамките на два дни в Пловдив. Истински фурор предизвика появата на миналогодишния любимец на феновете на Music Idol – Данчо „Шестте кокошки”. След като в първия сезон той не успя да пребори за място сред финалистите, тази година димитровградчанинът отново реши да пробва късмета си.

12-годишно момиче беше допуснато до следващия етап, след като впечатли журито със страхотни гласови данни, талантливото дете показа и усет към танците. Такъв усет демонстрира и участник, който съчета елементи от брейк танци, докато изпълняваше оперна ария. За да впечатли журито, той дори демонстрира еротичен танц за Есил Дюран.

На кастинга не липсваха и разочарования. Един от участниците не прие оценката на журито, след което влезе в открит спор с тях, като постави под съмнения качествата на членовете му. Той се оказа Кристиян Гьошев, който преди време води люти битки с Министерство на образованието и науката по казуса със законността на задължителните матури.

В петък предстои отсяването на най-добрите певци, които ще се явят на кастинга в столицата. За участие в него желание са заявили над 4000 души.