Бум на ковчези на лизинг покрай Хелоуин
Бум на ковчези на лизинг покрай Хелоуин / снимки: Reuters

Наближава най-страшната и забавна нощ от годината - нощта на Хелоуин. Тя обаче не е причина да се откажете от секса. Точно обратното опасността, ужасът и мистерията увеличава сексуалното желание като афродизиак.

Това е единствена вечер в годината, когато вещиците и вампирите са добре дошли във всеки дом. За момичетата е "времето на вещиците", когато са задължително в скъсаните чорапогащници, които най-много съблазняват мъжете. Друга еротична роля на Хелоун е "булката - мъртвец" с елегантна бяла рокля и тъмни сенки на очите.

Бум на ковчези на лизинг покрай Хелоуин
netinfo

Мъжете могат да се съсредоточат върху визията на лошия вампир. Кръвопийците силно привличат нежния пол в нощта на ужасите, защото всяка дама поне веднъж е мечтала да прави секс на дивана на Дракула, предава БГНЕС. На този ден е моментът да използвате революционните светещи презервативи, които ще допълнят атмосферата.

Който има здрави нерви, може да опита и секса в ковчег. Те струват доста пари, но можете да опитате да преговаряте с някоя погребална агенция да ви даде един на лизинг. През последните години се наблюдава високо търсене. Друго необичайно място за секс на Хелоуин е тавана. Ако по принцип подреждате къщата и слагате романтични свещи, на този ден може да си позволите малко бъркотия и паяжини. Представете си, че сте във филм на ужасите, попадате в изоставена къща и точно тогава ви се приисква секс. Остава само да се скриете от духовете.

Бум на ковчези на лизинг покрай Хелоуин
netinfo