Британец крие от приятелката си цяла година, че няма фалос
Британец крие от приятелката си цяла година, че няма фалос / Thinkstock/Getty Images

Британец, роден без пенис, крил цяла година от приятелката си тази своя особеност, съобщава в. "Метро".

Андрю Уордъл от Манчестър и приятелката му Федра Фабиан от Будапеща се запознали, докато работели в един и същ летен лагер във Великобритания. Когато унгарката се завърнала в Будапеща, двамата продължили да контактуват по скайпа в продължение на пет месеца.

Но нещата ставали все по-сериозни и Федра пожелала да се премести да живее в Англия при Андрю. Но проблемът се състоял в това, че той не бил доверил тайната си на госпожицата - че е роден без пенис.

"Оправдах се, че имам инфекция на бъбреците, когато Федра дойде да живее у нас!, довери англичанинът в предаването на телевизионния канал TLC "Мъжът без пенис". Андрю дълго избягвал интимни контакти, но след година шикалкавене най-сетне си признал, че е роден без полов орган.

Неговото заболяване е доста рядко и медицинското му название е екстрофия на пикочния мехур. При него хората се раждат с пикочен мехур извън тялото и без гениталии.

Телевизионното предаване проследява съдбата на г-н Уордъл и операциите, които трябва да претърпи. В него Федра Фабиан признава, че не е сърдита на приятеля си, че дълго е крил от нея тайната си.

Източник: БТА