Докато чакаме пикът на заболелите с коронавируса у нас да дойде и да премине, популярните лица в българския шоубизнес намират сами за себе си как да се справят с кризата. Някои залагат на класиката - самоизолация, излизане само до магазина за хранителни стоки и любими занимания.

Други, като Наталия Кобилкина, вече знаят каква е превенцията - секс. Трети, като много любими инфлуенсъри, държат имунитета висок с домашни тренировки. Вижте в канала "Sports Virals" във vbox7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

www.bg7store.com 🆕🔝🆕🔝 www.blessbyzr.com🆕🔝🆕🔝 @zlatka_raykova ❤️

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on


Футболистът Благой Георгиев пък предлага четвърти вариант за лекарство срещу коронавируса и то базиран на религията. "Молитва и пост. Това е лекарството срещу всички беди", написа още в началото на кризата с вируса у нас футболистът.
 
Тези дни обаче Георгиев припомня, че свещените книги учат, че в такива беди решението са всенародни пост и молебен.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МОЛИТВА И ПОСТ🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Това е лекарството срещу всички беди!!!

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on


"Братя и сестри в ХРИСТА,нека да се обединим и да помолим Негово Светейшество Патриарх Неофит да обяви всенароден пост и моление! Историята многократно учи,че в подобни ситуации отправения всенароден глас към ГОСПОД БОГ в съвсем кратко време води до прекратяване на бедствието", пише набожният футболист.