Бионсе
Бионсе / Guliver/Getty Images
Суперзвездата Бионсе, която ревниво пази личния си живот, даде откровено интервю за септемврийския брой на сп. "Вог", съобщават световните агенции.

36-годишната изпълнителка на хита "Lemonade" разкрива, че ѝ е направено спешно секцио, когато близнаците ѝ Руми и Сър се появяват на бял свят на 13 юни 2017 г., тъй като е имало опасност както за тяхното здраве, така и за нейното. По това време Бионсе тежи близо 100 килограма, отчасти заради прееклампсия - състояние на повишено кръвно налягане при бременни жени, което крие рискове и за майката, и за бебето. Състоянието налага певицата да почива на легло близо месец.
 
За разлика от раждането на дъщеря си Блу Айви през 2012 г., когато бърза да си възвърне обичайните килограми, след появата на бял свят на близнаците Бионсе подхожда по различен начин. Певицата решава, че ще си даде време да се възстанови, вместо да "пришпорва" отслабването си.

Джей Зи и Бионсе изненадващо издадоха нов албум

"Приех факта, че съм по-закръглена. Бях търпелива със себе си, радвах се на пищните си форми и не бързах да се отърва от тях", споделя изпълнителката.

Бионсе дъщеря
Guliver/Getty Images

Бионсе не крие и признателността си към своя съпруг - рапъра и бизнесмен Джей-Зи, за засвидетелстваната от негова страна "мощна" подкрепа. "Горда съм, че станах свидетел на неговата сила и еволюция като мъж, най-добър приятел и баща", казва певицата.

Бионсе и Джей Зи
БГНЕС

Как Бионсе и Джей Зи отпразнуваха 10-ата годишнина от сватбата си?

Бионсе краси корицата на септемврийския брой на сп. "Вог" – без перуки или екстеншъни и със съвсем лек грим.
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Певицата признава, че се е решила на една по-натурална фотосесия, за да покаже както на жените, така и на мъжете, че е важно да ценят естествената си красота.
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Вижте новия дом на Бионсе и Джей Зи за 26 млн. долара

Бионсе, която миналата година беше обявена от сп. "Форбс" за най-високоплатената жена в развлекателната индустрия, се е снимала за корицата на сп. "Вог" четири пъти. За първи път обаче снимките ѝ са дело на афроамерикански фотограф - 23-годишния Тайлър Мичъл. Избора му певицата обяснява с желанието да преодолее редица културни и социални бариери и да представи една различна перспектива пред хората, които се чувстват като "безгласни букви". "В началото на кариерата ми преди 21 години ми беше казано, че трудно ще получа корици на списания, защото чернокожите хора не се котират. Оказа се, че това е мит", казва Бионсе.
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА