/ Gulliver/Getty Images
Европейското турне на Бионсе и Джей Зи „On The Run II” продължава с пълна сила. В началото на месеца те изнесоха концерт в полската столица Варшава. Шоуто там обаче поп дивата ще запомни не само с екзалтираната публика.

По време на едно от изпълненията й, в което дивата е качена на летяща сцена, съоръжението блокирало. Така Бионсе останала „блокирана” във въздуха. Първоначално стъписани от гафа, хора от екипа й бързо донесли стълба, по която звездата да слезе.
Джей Зи и Бионсе изненадващо издадоха нов албум

На видео, което нейни почитатели разпространиха в интернет, се вижда как сценични работници я убеждават да слезе по нея. Чува се как феновете й през цялото време я подкрепят и скандират името й.

Самата Бионсе обаче, видимо смутена от създалата се ситуация, дълго се суети преди да „вирне дупето си” и да слезе по стълбата.

Когато стъпила на „твърда земя”, поп певицата продължила шоуто си все едно нищо не е било.
Звездното семейство стартира турнето си „On The Run II” на 6 юни в столицата на Уелс Кардиф. Последният им европейски концерт ще бъде на 17 юли в Ница. След едноседмична почивка - от 25 юли, двойката продължава със северноамериканската част на турнето, като последният им концерт от тази обиколка ще бъде на 4 октомври в Сиатъл.
Бионсе и Джей Зи бяха в полската столица заедно с 6-годишната си дъщеря Блу Айви и едногодишните близнаци.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук