Биляна Лазарова с още една корона от „Големите надежди
Биляна Лазарова с още една корона от „Големите надежди / netinfo

Биляна Лазарова е с още една корона от "Големите надежди", а журито стана на крака пред 13-годишен талант.

Носителката на Гран При по красота Биляна Лазарова прибави нова корона към колекцията си тази вечер. Брилянтното изпълнение на "You're The One That I Want" на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон отреди на талантливата красавица първото място и най-висок зрителски вот. След като сцената беше буквално окупирана от нейни фенове, които я обсипаха с цветя, тя получи още една корона и лента с надпис "Биляна - нашата надежда".

Омагьосващата Кристиана Асенова за втори път представя песен на своя музикален идол и вдигна публиката на крака с перфектното изпълнение на "Je T'aime" на Лара Фабиан.
"Ти си много далеч от обикновен човек, ти си специална!", възхитено коментира Дивна изпълнението на голямата надежда на Търговище, а Веселин Маринов й пожела: "Късмет в живота, защото ти си имаш всичко останало!".

Към последната четворка в четвъртфиналната фаза на шоуто се присъедини и огнената Лекси Чальовски, която подпали сцената на "Големите надежди" с "Girl On Fire" на Алиша Кийс.

Тежкият и труден избор на журито тази вечер се спря върху Павел Матеев, които успя за първи път да просълзи Дивна с безапелационното си изпълнение на "Con te partiro'/Time to Say Goodbye" на Андреа Бочели.

"Не станах на крака, защото това изпълнение ме закова за стола! Но сега ще стана", сподели Любо Киров и се изправи до Дивна, за да аплодира единствения кавалер в последната звездна четворка.

Биляна Лазарова с още една корона от Големите надежди"
netinfo

Така последният концерт от четвъртфиналната фаза на "Големите надежди" присъедини Биляна, Кристиана, Лекси и Павел към останалите шест таланти, класирали се за полуфиналите. Кои ще са първите полуфиналисти следващата сряда, 21 май, и с кои български и чуждестранни хитове ще ни изненадат, предстои да видим по Нова.