„Big Brother търси семейства. Дава 200 000, апартамент и кола
„Big Brother търси семейства. Дава 200 000, апартамент и кола / снимка: Нова телевизия

„Биг брадър", напълно различен от всичко правено досега, ще започне напролет по „Нова телевизия". Той ще търси формулата на най-хармоничното българско семейство.

За първи път участници в най-популярния риалити формат ще бъдат цели семейства, които по тяхно желание ще могат да влязат в къщата заедно с децата си и дори с техните баби, бавачки или възпитатели. Условието е семейните двойки да имат сключен граждански брак или да живеят на семейни начала, но с общо дете. 

„Биг брадър" ще запази социалния статус на участниците. Освен това те ще получават месечно възнаграждение. Къщата ще представлява умален модел на начина на живот  на хората - ще има магазин, заведение, многофункционална зала... По този начин „Биг брадър" иска да покаже в реални условия  взаимоотношенията в българските семейства и начина им на живот. Ето защо в къщата ще има място за различни типове двойки, независимо от техния икономически статус, морални, религиозни и етнически възгледи, социална и политическа ангажираност.

Българи, живеещи  в чужбина, също ще имат правото да участват. На официалния сайт на „Биг брадър" - www.bigbrother.bg, те ще могат  да се регистрират за желана от тях  дата. Всички живеещи в България са добре дошли без предварително записване. Кастингите започват в средата на януари 2010 г. Първата спирка в търсене на участници ще бъде в Бургас на 16 и 17 януари, следват Пловдив - 2-24 януари, арна - 29-31 януари и София - 5-7 февруари

Рекордно висока за българска телевизия ще бъде и наградата - 200 000 лв., апартамент и чисто нова кола.

На един от най-семейните празници - Бъдни вечер, в ефира на „Нова телевизия" ще се завъртят и клиповете на новия „Биг брадър". Главно действащо лице в тях е актьорът Ники Урумов, който влиза в ролята на домоуправител.

Big Brother" търси семейства Дава 200 000 апартамент и кола
netinfo