BIG Brother разкри една от големите тайни на сезона
BIG Brother разкри една от големите тайни на сезона / Нова тв

Вторите номинации във VIP Brother 2013 бяха белязани от състезателния дух на Съквартирантите и увенчани с разкриване на една от големите тайни на сезона. След като участниците преминаха през поредица от игри и имаха възможността да се аргументират пред BIG Brother за своя избор в номинациите, те останаха шокирани от новата Мисия и съпътстващата я изненада.

Тази година BIG Brother е по-непредвидим от всякога. Той разкри втората голяма тайна за Съквартирантите - зад една от заключените врати в Къщата e изградена ПолуКъща, в която ще живеят част от Съквартирантите. В нея всичко е наполовина: половин маса, половин стол, половин легло и дори половин стенен часовник.

Марионетката на зрителите Пламен бе поставен от BIG Brother в доста деликатна ситуация защото трябваше да представи като свое решението кои петима Съквартиранти да станат слуги на останалите и да заживеят в ПолуКъщата. Реално това беше избор на зрителите, направен на facebook.com/vipbrother.bg.

Мариан, Лияна, Тервел, Иво и самият Пламен са Съквартирантите, които снощи имаха „честта” да се настанят в ПолуКъщата на VIP Brother. Te не само ще трябва да се съобразяват с оскъдно и бедно обзавеждане, но и ще се налага да перат дрехите на останалите VIP Съквартиранти. Слугите ще могат да се хранят само, след като и последният Съквартирант в Къщата се е нахранил.

В ПолуКъщата няма да има баня и душ – за да се изкъпят слугите, един от тях ще трябва да върти колело около импровизиран душ на двора.

През изминалата вечер номинирани бяха певицата Йоана, като Капитан на загубилия Отбор на жените, Мира Радева и съпругът й Иво, както и силно разискваният Павел Чернев. След разигралия се скандал в Къщата между социоложката и депутата, който премина през политиката и личните взаимоотношения, те се оказаха едни от най-разискваните участници по време на номинациите в Къщата.

Гости в студиото на Ники Кънчев бяха плеймейтката Златка Димитрова, журналистката Соня Колтуклиева , оперният певец Юлиян Константинов и спортният коментатор Крум Савов.

В днешния епизод съперничеството за сърцето на Лиана ще прерасне в истинско спортно съревнование. Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов ще се постараят да грабнат вниманието на красавицата Лиана, показвайки страхотна физическа форма. Разпалените страсти около фолк певицата не остават незабелязани в Къщата на VIP Brother. Близостта на Лили с Мариан и Тервел е основна тема на разговор в семейната спалня на Мира Радева.

Тази вечер Big Brother ще съобщи новина на Съквартирантите, която ще се превърне в прекрасен повод за празнуване. Това парти не просто ще повиши градуса на настроението в Къщата, но и ще отприщи страсти, каквито все още не е имало във VIP Brother 2013.