/ Istock
През ноември звездите вещаят възходи и падения, както и голям късмет за някои зодии. Астрологът Тамара Глоба предсказва, че през този период събитията ще се развиват бързо и хората ще бъдат постоянно в движение. Ето какво съветва Глоба:

Овен

Родените под знака на Овен трябва да обърнат внимание на бюджета си през ноември. Звездите ги съветват да внимават при пътуване.
През втората десетдневка на месеца се очакват изгодни преговори и перспективи за работа. Важно е да не забравят семейството и приятелите си.

Телец

През ноември Телците трябва да се въоръжат с търпение и постоянство. През втората половина на месеца пред представителите на знака ще се открият нови възможности в различни сфери на живота – от професията до творчеството. Също така не трябва да пропускат възможността за личен успех.

Близнаци

За Близнаците ноември ще донесе много активна дейност. През втората десетдневка на месеца представителите на знака трябва да отделят повече време за творчески проекти и установяване на комуникация със стари познати. Звездите също препоръчват да обърнат внимание на здравето си.

Рак

Раците ги очаква продуктивна работа в творческата и интелектуалната сфера, но личните отношения могат леко да провалят някои от плановете им. Освен това те трябва да посветят повече време на работа, която ще донесе осезаеми резултати до края на месеца.

Лъв

През ноември Лъвовете ще се тревожат много за семейството и близките си. Те могат да участват успешно в дела с недвижими имоти. През втората половина на месеца звездите обещават успех в пътувания и творчески проекти на представителите на този знак.

Дева

Девите трябва да обърнат повече внимание на близките и хората около тях. Не са изключени спорни въпроси и конфликтни ситуации. През втората десетдневка на месеца Девите трябва да контролират какво купуват и да избягват големите разходи.

Везни

Ноември ще отвори пред Везните перспективи за печелене на пари и напредък в работата. Втората половина на месеца ще бъде подходящо време за пътувания. Звездите също препоръчват да следят здравето си.

Скорпион

За Скорпионите ноември е най-активният месец от годината. Не трябва да влизат в конфликт с обкръжението си и да бъдат внимателни, за да не се разочароват от приятелите си. Краят на месеца ще донесе материални и лични успехи на Скорпионите.

Стрелец

През ноември Стрелците рискуват да се окажат в центъра на скандали и интриги. Втората десетдневка на месеца обаче ще бъде по-радостна и ще донесе нови възможности, пътувания и премествания. На представителите на знака звездите вещаят успех в преговорите.

Козирог

В началото на месеца Козирозите ще да промотират идеи и проекти. Но съществува риск от смесване на работа, лични отношения и ежедневни проблеми. През втората половина на месеца ще възникнат нови предложения и за да се осъществят, трябва добре да бъдат обмислени.

Водолей

Водолеите през ноември не трябва да бъдат мързеливи, ако искат да получат похвала от ръководството. През втората десетдневка на месеца подкрепата на роднини и приятели ще дойде на помощ, които ще помогнат за откриването на нови възможности и реализирането на проекти с голям успех.

Риби

Звездите съветват Рибите да оценят реално своите възможности. Възможно е планираните събития да изостанат от графика им. През втората половина на ноември представителите на знака трябва да обърнат внимание на личните отношения.
 
Рамблер