/ Gulliver/Getty Images
Британската актриса Натали Дормър, позната с ролите си във филмови и телевизионни продукции като "Игрите на глада", "Игра на тронове" и "Династията на Тюдорите", разкри, че по време на карантината заради коронавирусната пандемия се е сдобила с първа рожба, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

"COVID бебето" на 39-годишната Дормър се е появило на бял свят през януари. Актрисата обаче е зарекла приятелите и семейството си да мълчат, за да ѝ осигурят време да се приспособи към майчинството, преди да оповести важното събитие.

Натали Дормър - да живее кралицата (СНИМКИ)

Натали Дормър е разкрила, че е станала майка в подкаст на своята приятелка, журналистката и телевизионна водеща Естер Ранцен, споделяйки, че е "изтощена, но влюбена". Бебето - момиченце, е първо за Натали и партньора ѝ Дейвид Оукс, който също е актьор. Двамата са заедно от 2018 г. "Това е идеалното нещо за правене по време на пандемията - да забременееш и да родиш.

Несъвършенства, които пленяват: 30 актриси с нестандартна красота (СНИМКИ)

Може и са прозвучи като клише, но си представям как дъщеря ми седи в някой бар след 30 години и разказва, че е "COVID бебе". Мисля, че ще се нароят доста "COVID бебета", защото какво друго им остава на хората да правят под карантина?", казва Натали Дормър.

13 актриси, чиято бременност бе умело скрита в любимите ни филми и сериали (СНИМКИ)

Актрисата допълва, че приспособяването към майчиния график на сън е по-трудно, отколкото работата на снимачната площадка. "Повече никога няма да се оплаквам от дългите снимачни часове, защото недоспиването е съвсем друго нещо", споделя Дормър, и добавя, че не изключва възможността да се завърне на работа, като предпочитаниетоѝ е да намери театрална роля, за да може да прекарва възможно най-много време с дъщеря си.
БТА