Стандартите за красота всекидневно са предизвиквани от инфлуенсъри по цял свят. Body positivity движението направи така, че да накара доста хора по цял свят да заобичат телата си такива, каквито са. Но в Холивуд стандартите са различни, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7. Ето няколко примера от света на богатите и известните:

Скарлет Йохансон

Актрисата е била набедена, че е твърде секси, за да участва в екранизацията на "Момичето с драконовата татуировка". "Скарлет Йохансон е страхотна. Тя беше на кастинга, справи се страхотно. Проблемът с нея е, че зрителят, гледайки я, няма търпение тя да си свали дрехите", посочва Дейвид Финчър, режисьорът на филма.
 

Хенри Кавил

Актьорът има десетки роли зад гърба си и е един от най-красивите Супермени, които светът е виждал, но когато е бил на 21 г. са му казали, че е твърде дебел, за да играе Джеймс Бонд. Слава Богу, Кавил не се е отказал от киното. 
 


Джесика Бийл

Не е лесно да си Джесика Бийл. Актрисата неведнъж се е оплаквала от това, че са ѝ отказвани роли, защото е твърде секси. Бийл истински иска роля в "Другата Болейн", но те са раздадени на Натали Портман, Скарлет Йохансон и Ерика Бана.
 


Андрю Гарфийлд

И докато изброените по-горе актриси са ги отрязвали, защото са твърде красиви, то Андрю Гарфийлд не получава ролята на принц Каспиан в "Хрониките на Нарния". В крайна сметка Гарфийлд стига до финалната права на кастингите, но му казват, че не е достатъчно красив.
 


Еми Росъм

Можеше да я гледаме в ролята на Фиона в "Безсрамници", но продуцентите на сериала казали, че не е достатъчно красива за такава роля.

http://utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Кейт Бекинсейл

Тя е жива легенда на съвременното кино, но се е оказало недостатъчно красива за роля в "Пърл Харбър". Просто от екипа искали някоя актриса с руса коса и по-големи гърди. True story, както се казва.