16 родни звезди, Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
16 родни звезди, Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother / снимки: Sofia Photo Agency, Надя Коцева
16 родни звезди, Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
56391
16 родни звезди, Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
  • 16 родни звезди, Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother

16 родни знаменитости и звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън ще бъдат съквартиранти в Къщата на VIP Brother. Новият сезон на едно от най-успешните риалити предавания у нас започва в неделя (16 септември). От екипа му се похвалиха, че разполагат с най-добрия подбор на участници досега. Някои от тях ще влязат в шоуто заедно с домашните си любимци. Сред тях ще има и едно прасе.

Журналистът от Дарик Ники Кънчев ще е основният водещ на VIP Brother. Той ще е домакин на живите предавания. Останалите епизоди на риалитито по Нова телевизия ще бъдат представяни от актрисата Александра Сърчаджиева.

16 родни звезди Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
netinfo

Голям брой музиканти ще живеят в Къщата на VIP Brother. Сред сигурните участници в шоуто са Орлин Павлов, оперният певец Юлиан Константинов, основателят на Sofia Music Enterprises Димитър Ковачев - Фънки, звездата от No Angels Люси Дяковска. Във VIP Brother ще влязат най-вероятно MMA боецът Благой Иванов - Багата и бившата му приятелка Златка Димитрова, известна като Черната Златка. Прагът на Къщата се очакват да прекрачат още актрисата Ирен Кривошиева и синът й от Стефан Данаилов Владимир.

Между три дни и една седмица вътре ще бъде и Памела Андерсън. Близо два месеца са продължили преговорите с нея за участието й в шоуто. След проведени 57 телефонни разговора и изпратени 133 имейла агентът й е казал "да" на предложението тя да бъде част от VIP Brother в България. Продуцентът на предаването Нико Тупарев разказа пред Дарик: "Първоначално ние не си вярвахме. Мислихме си, че ще е много трудно, викахме си - въобще къде е България. Но хубавото е, че възложихме тази задача на шефа на нашия рисърч отдел. Той работи по нея бавно и систематично, и то взе, че стана. Ето защо трябва да си вярваме в идеите и трябва да се опитваме да ги направим, защото иначе няма как да станат. Колкото до Памела - тя е професионалист в това отношение. Това й е четвъртото участие в това шоу. Тя е участвала в Англия, в Австралия, в Индия. Тя познава много добре за какво става дума. И харесва предаването. А това е изключително важно".

16 родни звезди Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
netinfo

Фитнес кът, сауна и басейн има в Къщата на VIP Brother в Нови хан. Те са били част от изискванията на някои от бъдещите съквартиранти. Други са проявили претенции по отношение на храната, а част от жените държат на луксозната козметика вътре.

За участниците в шоуто продуцентът му казва: "Най-важното е, когато се прави извадката на хората, те да имат желанието и стимула за игра. Никой не трябва да влиза в Къщата и да прави нищо само заради пари. И в настоящата група смятам, че ние постигнахме това. Каквото и да се говори - това е най-истинското предаване. Няма по-истинско правене на телевизия. Виждаш хората какви са. Защото за 60 дни, няма как по 24 часа, да се правиш. Наистина виждаш тези хора и ги опознаваш по начин, по който иначе не можеш. То е интересно и за самите тях. И човек, който не е влизал не знае какво е. Това е жестоко преживяване".

16 родни звезди Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
netinfo

16 родни звезди Памела Андерсън и едно прасе във VIP Brother
netinfo

В новия сезон на VIP Brother правилата за номиниране на съквартиранти за изгонване от Къщата ще бъдат нови. Продуцентите отказват да разкрият какви ще са те. Уточняват само, че ще бъдат свързани с мисиите, които ще се поставят на виповете. Нико Тупарев обяснява: "Ще има хора, които влизат с лични каузи. Един от участниците например влиза с кауза, която аз много харесвам. Той иска да си завърши образованието. Трябва много смелост, за да си признаеш, че си известен, но си пропуснал нещо преди това".

Финалът на VIP Brother засега е отворен. Точна дата, на която шоуто ще приключи няма. По думите на Нико Тупарев обаче риалитито ще продължи най-малко два месеца.