полицейска лента
полицейска лента / БГНЕС
Открита е още една жертва - 16-годишен младеж, от катастрофата тази нощ в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

По-рано бе съобщено, че 19-годишен младеж е загинал при пътен инцидент с блъснал се в стълб "Опел" при кръстовището на бул. "Марица" и бул. "Източен" в града.

Сигналът за втората жертва е подаден след 11.15 ч. на телефон 112, когато е съобщено за намерено тяло на момче по поречието на р. Марица, близо до  мястото на страшния сблъсък. 

Младо момче загина след удар на шофьор без книжка в стълб

Установена е самоличността на загиналия - 16-годишен тийнейджър. При проверката е изяснено, че той също е пътувал в катастрофиралия автомобил и най-вероятно е изпаднал от него при удара.

Млада жена загина, след като приятелката й се удари в дърво край Варна

До подаване на втория сигнал обаче тази информация не е предоставена на разследващите. При последвалите действия тя е потвърдена от двамата 19-годишни -водач и пътник, които са в болница.

Шофьорът на катастрофиралия "Опел" няма свидетелство за управление на МПС. Взета му е кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици. В рамките на досъдебното производство предстои да се изясни от кого му е предоставен автомобилът.