линейка
линейка / iStock/Getty Images
Инцидентът е станал в района на Бургас
Общо три са жертвите след катастрофата станала на автомагистрала "Тракия" при 356 км в посока Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морския град.

Инцидентът е станал около 20,30 часа тази вечер след пътен възел Българово. По неустановени към момента причини самостоятелно е катастрофирал товарен автомобил "Хюндай" с бургаска регистрация. Колата се е преобърнала извън пътното платно по таван.

Пътуващите в товарния автомобил "Хюндай са били работници, полагащи асфалт в село Безмер, област Ямбол. Те са се прибирали към Бургас, когато колата след пътен възел Българово се е преобърнала извън пътното платно по таван. Загиналите са трима - на 32 г., 38 г., 49 г. Последният е бил водач на товарния автомобил. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Бургас.

Оттам уточниха, че пострадалите са трима, а не както по-рано съобщиха за двама пострадали. Тримата пострадали при самостоятелната катастрофа са откарани в болница, като един от тях e настанен в "Реанимация" с опасност за живота. Другите пострадали са на 53 г. и 37 г. 53 -годишният мъж е с множество травми по тялото.

 
Агенция "Фокус"