Служители на МВР получиха почетното отличие За доблест и заслуга
Служители на МВР получиха почетното отличие За доблест и заслуга / netinfo

Над 20 служители от полицейския състав на Министерството на вътрешните работи бяха наградени с почетното отличие на ведомството "За доблест и заслуга" по повод на Националния празник на България Трети март.

Министърът на вътрешните работи Румен Петков награди с отличие главния секретар на МВР, главен комисар Илия Илиев, директорите на Националната служба "Полиция" и на Главната дирекция "Гранична полиция" - главни комисари Валентин Петров и Красимир Петров.

Сред отличените бяха и служители от Националната служба "Полиция", Националната служба "Сигурност", Столичната дирекция "Полиция", Столичната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", Главната дирекция "Гранична полиция", дирекцията "Миграция", Главната дирекция "Жандармерия", и служители от специализирания отряд за борба с тероризма.

Румен Петков поздрави наградените с Националния празник на страната и благодари за проявения от тях професионализъм и за съвестното изпълнение на служебните им задължения за опазването на обществения ред в страната.