Раненото снощи бебе може да е на Ненад Миленкович?
Раненото снощи бебе може да е на Ненад Миленкович? / Снимка: Sofia Photo Agency

Има вероятност раненото снощи при престрелката в столичния квартал „Белите брези” 6-месечно бебе да е син на известния бос на Земунския клан Ненад Миленкович, научи Дарик радио. В момента се изяснява самоличността на майката на детето. Според първоначална информация тя се казва Бояна Рогошич. Жената обаче притежава и втори паспорт на името на сестра си Мария Рогошич. Под това име се представя и в България.

Все още полицията не е установила със сигурност самоличността на майката и от там дали 6-месечното бебе е син на боса на Земунския клан. Бояна и Мария Рогошич са сестри близначки и затова е трудно да бъде установено коя е точно пострадалата снощи жена. Източници на Дарик твърдят, че единият от двамата други пострадали при стрелбата Игор Момировски е също с фалшива самоличност, като всъщност той е сръбски гражданин и с друго име.

Около 23 часа снощи четирима маскирани мъже откриха огън по жената с детето и двамата мъже пред блок 15 в столичния квартал „Белите брези”. В резултат на стрелбата единият от мъжете е ранен в главата и е настанен във ВМА с опасност за живота. Детето и жената и другият мъж са пострадали по леко. Според полицията престрелката е в резултат на пререкания в Земунския клан.