/ БГНЕС
Традиционният абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение ще се състои на 30 май, съобщиха от прессекретариата на президента.
Събитието е част от благотворителната инициатива на държавния глава "Подкрепи една мечта".

 

 
БГНЕС

Балната вечер ще започне в 20.00 часа в Дом 2 на резиденция "Бояна". Президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева ще посрещнат над 100 зрелостници от випуск 2019, които са израснали в социални услуги.

 

 
БГНЕС

За пореден път екипът на продуцентска компания "Дрийм Тийм Прадакшънс" организира благотворително артистичната програма. Мария Илиева, Миро, Любо Киров, Орлин Павлов, Михаела Маринова, Йоана, Маги Джанаварова, Нели Петкова, Рафаел Пашамов, групите Б.Т.Р. и Д2, Део и Моисей и танцов ансамбъл "Пламъче" ще подкрепят президентската инициатива.

Абитуриентката Йоанна Найденова, която завършва училището за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл", и Маги Джанаварова са подготвили специално дуетно изпълнение, с което ще започне празничната вечер. За доброто настроение ще се погрижат актьорите Любомир Нейков, Руслан Мъйнов, Петьо Петков - Шайбата и Васил Драганов. С благопожелания към абитуриентите ще се включат и артистите Владимир Пенев, Десислава Бакърджиева и Моню Монев, се отбелязва в съобщението.
БТА