Вицепрезидентът Маргарита Попова заяви, че никога не е противоречала на мнението на Росен Плевнелиев, защото по думите й държавният глава, който и да е той, взема своите решения така, както намери за добре, след съвети и без съвети и носи отговорност за тях.
Попова каза това в Пловдив, където е почетен член на журито в тазгодишното издание на инициативата "Народните будители и аз".

Румен Радев е петият президент на България

„Нека да е жив и здрав, новият президент е амбициозен", каза още Маргарита Попова. Тя му пожела да има успех, хората да го обичат и когато дойде време да си тръгне, да бъде доволен.

Вижте за какво са говориха Радев и Плевнелиев на първата си среща (СНИМКИ/ВИДЕО)

Попова е категорична, че ще излезе от президентството с топлина и чест. "Удовлетворена съм повече, отколкото бяха очакванията ми, когато влязох в президентската институция през 2012 година и го пожелавам на всеки. Това, обаче, става с екип. С хора, които идват там, за да работят за институцията, а не с други мисли и мераци. Хора, които не напускат кораба, преди да е приключил мандатът, за да заемат постове в и извън страната за чест и слава лична", каза Попова.

Маргарита Попова сподели, че се връща в професионалния си път след като изтече мандатът.

Източник: БГНЕС