Фолк певецът Константин, който е собственик на дискотеката в Студентски град, където стана фаталния бой с 23-годишния Кирил, разказа пред Нова телевизия
какво се е случило в нощта на 8 март.

При боя, станал тогава, 23-годишният Кирил Тодоров изпадна в кома. Според разказите на неговите близки, той е бил ударен с метален бокс по главата от охранителите на дискотеката. Припомняме, че самият Кубрат Пулев пък му извади езика пред дискотеката.
Изтекли записи от охранителната камера показаха, че същото това момче не е жертва, а нападател.

Кубрат Пулев: Mомчето не беше в такова състояние от подхлъзване или бутане

"Трябваше ми една седмица и си направих лично разследване" - каза певецът Константин. "Там е имало две компания от по десетина човека", разказва той.
"Имало е над 1000 човека - на 8 март - продължава Константин. "Отнякъде се появява въпросният Кирил. Викнат е за да нанесе фаталните удари на две от момчетата и точно за една секунда охраната го хваща с хватка, която е типична. Извеждат го навън, виждат че е в несвяст, неадекватен, почват да му помагат. Управителят Игнат Ханджиев вади лъжичка - бъркат му с нея и му освобождават дишането. Викат линейка и вместо да му е благодарен, че му е спасил живота, гледай какво се случва" - разказва още Константин.

Пребитият мъж пред дискотека в София излезе от кома, версиите са противоречиви

По думите на Константин момчето, което беше в кома, е имало "една цицина на главата".

източник: Novanews.bg